Cadeaukaart

Cadeaukaart
Cadeaukaart

Hoe leuk is dat! Een gepersonaliseerde cadeaukaart. Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die van spellen houdt, maar weet je echt niet welk bordspel je kunt geven? Dan is dit de ideale oplossing! Jij geeft de kaartcadeau en de gelukkige krijger kan bij ons zijn eigen spel uitzoeken.

Nadat je een cadeaukaart aanvraagt krijg je een email met een digitale cadeaukaart die je kan uitprinten. De mail bevat ook een betalingsverzoek. Als het bedrag betaald is wordt de cadeaukaart geactiveerd, het is dus een perfect last-minute cadeau! Geweldig voor een verjaardag , housewarming of voor de feestdagen! Heb je nog vragen? Lees hier de veelgestelde vragen over de cadeaukaart.

Vraag een cadeaukaart aan!

Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!