Over de Bieb

BordspellenBieb Pic middel

Hallo ik ben Bo, oprichter van de meest speelse bieb van Nederland! Ik kwam begin 2020 op het idee om een BordspellenBieb te beginnen. Hoe het idee precies is ontstaan is altijd lastig te achterhalen, maar ik geloof dat het op een maandagochtend op de fiets gebeurde. Het duurde nog een aantal maanden voor ik daadwerkelijk besloot om het idee om te zetten in de praktijk. Het leek de perfecte timing!

Ik ben een grote bordspellenfan, speel al mijn hele leven spelletjes en vind het heerlijk om met vrienden of familie samen te komen om spelletjes te spelen. Na mijn studie heb ik een aantal jaren bordspellen en speelgoed bedacht en ontworpen voor een aantal verschillende bedrijven.

Ik kan als ontwerper goede bordspellen dus erg waarderen! Het moment dat je het plastic eraf haalt en de doos openmaakte voelt altijd als een cadeautje. De spanning van ‘ wat zit er nu weer in?’ en dat vervolgens gezellig met vrienden te onderzoeken en spelen.

Bij de BordspellenBieb willen we dit gevoel met iedereen delen. Met de bieb willen we spellen voor iedereen bereikbaar maken en op deze manier mensen samenbrengen. Spread the Joy!

Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!