1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Dageraad

3 huurprijs

koop
8+ jaar
3 - 7 spelers
10 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Dageraad

8+ jaar
3 - 7 spelers
10 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Jaar:
2015
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
6.1
Bedenkers:
Ted Alspach, Akihisa Okui
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen Dageraad is een zelfstandig spel dat ook te combineren is met 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen. Er is geen spelleider, er zijn geen eliminaties en er zijn geen dorpelingen! Een spel van 10 minuten dat telkens naar meer smaakt.

Jouw stad wordt overstroomd door weerwolven. En ze hebben allemaal bijzondere krachten. Gelukkig bevinden zich onder de dorpelingen allemaal bijzondere karakters die kunnen helpen met het uitzoeken wie de weerwolven zijn.

Speel dit spel met 3-7 spelers (of tot 10 als het wordt gecombineerd met 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen) waarin iedereen een rol krijgt. De sluwe Alpha Wolf, de machtige Heks, de behulpzame Leerlingziener of een andere rol. Iedereen heeft een bijzonder talent (geen gewone ‘Dorpelingen’ hier!). Tijdens een enkele ochtend zal jouw dorp beslissen wie de wolf in schaapskleding is….Want je hoeft maar één Weerwolf te vinden om te winnen!

Dit is een snelle variant van “Weerwolven”: slechts 1 ronde en geen vroegtijdige uitschakeling. 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen Dageraad bevat 11 nieuwe karakters met allen speciale eigenschappen (dus geen “normale” weerwolven of dorpelingen). De nieuwe rollen zijn ook beschikbaar in de omroeper-app (iOS/Android). Een ideaal partyspel voor kleine en wat grotere groepen.

Dagraad kan gecombineerd worden met het basisspel 1 Nacht Weerwolven en Waaghalzen en/of Vampiers. Alle drie spellen kunnen apart gespeeld worden, maar ze kunnen ook met elkaar gecombineerd worden.

De Nederlandstalige app voor 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen is GRATIS te downloaden:

AppStore   Play Store

11 nieuwe rolkaarten 11 rolfiches 6 artefactfiches 2 schildfiches spelregels en een overzicht met alle rollen

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!