1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Vampiers

3 huurprijs

18,95

koop
3 - 10 jaar
2 - 4 spelers
10 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Vampiers

3 - 10 jaar
2 - 4 spelers
10 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

18,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Jaar:
2015
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7.3
Bedenkers:
Ted Alspach, Akihisa Okui
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen Vampiers kent geen spelleider, zijn er geen eliminaties en er zijn geen weerwolven. Het is een spel van 10 minuten dat je steeds opnieuw wilt spelen.

In 1 Nacht: Vampiers is de zon net ondergegaan en komen vampiers naar jouw kleine slaperige dorpje om dorpelingen in vampiers te veranderen. Gelukkig heeft het dorp verschillende inwoners met bijzondere vaardigheden die graag willen helpen bij het elimineren van dit gevaar met lange tanden!

1 Nacht: Vampiers is een snel spel voor 3-10 spelers vanaf 8 jaar waarin iedereen een rol speelt: de snode Vampier, de intense Cupido, de geniepige Moordenaar of één van de andere rollen met elk een eigen speciale vaardigheid. Na één enkele nacht zal het dorp stemmen over wie zij denken dat een vampier is… Want je hoeft slechts één vampier te vinden om te winnen!

De uitgave Vampiers is het derde spel in de 1 Nacht Weerwolven serie! Er zijn in deze editie 14 nieuwe rollen die heel veel interactie toevoegen aan het spel. De App heeft een update gekregen: nieuwe opties, nieuwe voice-over en meer!

Vampiers kan gecombineerd worden met het basisspel 1 Nacht Weerwolven en Waaghalzen en/of Dageraad. Alle drie spellen kunnen apart gespeeld worden, maar ze kunnen ook met elkaar gecombineerd worden.

De Nederlandstalige app voor 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen is GRATIS te downloaden:

AppStore   Play Store

14 nieuwe rolkaarten 15 rolfiches 29 markeerfiches 2 bordjes 4 stemfiches spelregels en een overzicht met alle rollen

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!