30 Seconds®

6 huurprijs

34,95

koop
10+ jaar
3 - 20 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

30 Seconds®

10+ jaar
3 - 20 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

34,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2002
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
6,7
Bedenkers:
Calie Esterhuyse
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

SNEL! Omschrijf de namen op het speelkaartje zo, dat je teamgenoten er zoveel mogelijk correct raden. Dat mag je doen hoe je maar wilt, maar zonder de namen zelf te noemen en zonder gebruik te maken van “klinkt als”-tactieken. KLAAR? START! Hilarisch en zenuwslopend!

Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een speelkaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?

30 SECONDS®, het uitdagende spel waarbij je snel moet denken en net zo snel moet praten, garandeert uren speelplezier met jouw familie en vrienden. Het wordt zeker supergezellig!

240 kaarten
1 kaartenhouder
1 speelbord
1 zandloper
1 dobbelsteen
4 pionnen
De spelregels

SpellenBaas
Wie kent 30 Seconds nou niet tegenwoordig? Ideaal om met een grote groep te spelen en zonder te lachen kun je 30 seconds niet spelen. Maar wist je dat je ook een variant van 30 seconds hebt over alledaagse zaken in en om het huis, dit spel vinden wij leuker dan de normale versie en is veel toegankelijker.
Lees de volledige recensie
Logo BRDGMZ BRDGMZ
30 Seconds staat bovenaan mijn lijst als het om partyspellen gaat en is mede daarom een BRDGMZ Essentials. Niet alleen de naam van dit spel is snel, ook het opzetten, de spelregels uitleggen en de speelbeurten gaan lekker vlot. Dit spel staat gegarandeerd voor een hoop plezier, interactie en spanning. Om toch een nadeel te noemen, het spel is minder leuk wanneer het algemene kennisniveau van de teams te ver uit elkaar liggen, probeer dus het kennisniveau (en leeftijden) per team zoveel mogelijk gelijk te houden. Om deze reden is 30 Seconds ook minder geschikt als familiespel door het verschil in kennis tussen kinderen en volwassenen.
Lees de volledige recensie
(4/5)

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!