7 Wonders: Duel

4 huurprijs

24,95

koop
10+ jaar
2 - 2 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

7 Wonders: Duel

10+ jaar
2 - 2 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

4 huurprijs

24,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2015
Uitgever:
Repos Production
BGG Beoordeling:
8,1
Bedenkers:
Antoine Bauza, Bruno Cathala
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Het bordspel 7 Wonders Duel is het 7 Wonders spel dat speciaal is ontwikkeld voor 2 spelers. In dit bordspel is elke speler een leider van een beschaving die prestigieuze gebouwen en wonderen moet bouwen.

7 Wonders Duel speelt zich af in drie tijdperken. In elk tijdperk kun je wetenschappelijke ontwikkelingen doen, je leger versterken en muntstukken winnen om een beschaving te creëren en wonderen te verrichten. Er zijn drie manieren om het spel te winnen: militaire overheersing, wetenschappelijke overheersing en burgerlijke overwinning. Militaire en wetenschappelijke overwinningen kunnen gedurende het hele spel plaatsvinden. Het spel zal dan ook direct eindigen. Als aan het einde van het derde tijdperk niemand het spel heeft gewonnen, wint de speler met de meeste overwinningspunten.

1 speelbord
66 tijdperkkaarten
7 gildekaarten
12 wonderkaarten
4 militaire fiches
10 vooruitgangsfiches
1 pion
31 muntstukken
1 scoreboekje
1 helpblad
Spelregels

SpellenBaas
Wij vinden het een fantastisch 2 speler spel en bied een grote verbetering ten opzichte van het basisspel voor 2 spelers. Het kunnen kiezen voor meerdere strategieën en inspelen op die van je tegenstanders, maakt het spel uitdagend en afwisselend. De kleine doos en het formaat van het spel maakt het ook zeer geschikt om mee te nemen op reis!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!