Among the Stars

7 huurprijs

koop
10+ jaar
2 - 4 spelers
30 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
Wissen
Add to Wishlist

Among the Stars

10+ jaar
2 - 4 spelers
30 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
7 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2012
Uitgever:
Artipia Games
BGG Beoordeling:
7,1
Bedenkers:
Vangelis Bagiartakis
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,

Plaats jezelf in de intergalactische strijd tussen verschillende rassen in het bordspel Among the Stars!

Om conflicten tussen de diverse rassen te stoppen wordt besloten om ruimtestations te bouwen die de onderlinge handel moeten verbeteren.

Elke speler neemt in Among the Stars de leiding over een ras dat het beste ruimtestation wil bouwen. Na 4 rondes wordt bepaald wie het beste station gebouwd heeft.

4 Hoofdreactorkaarten in 4 kleuren. 72 Locatiekaarten en 44 speciale locatiekaarten. 16 Energiereactor kaarten, 8 doelstellingkaarten, 12 conflictkaarten, 4 overzichtskaarten, een scorebord en 4 fiches waarmee elke speler zijn score bijhoud.

Uitbreiding
Among the Stars: The Ambassadors

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!