Azul: Zomerpaviljoen

6 huurprijs

34,95

koop
8+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Azul: Zomerpaviljoen

8+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

34,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands, Frans
Jaar:
2020
Uitgever:
Next Move Games
BGG Beoordeling:
7.8
Bedenkers:
Michael Kiesling
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Azul Zomerpaviljoen is de derde, stand-alone, uitgave binnen de spellenreeks Azul! Voltooi het onvoltooide zomerpaviljoen van wijlen Koning Manuel I om de Portugese koninklijke familie te eren! Neem diamantvormige tegels uit het aanbod op tafel en scoor de meeste punten door de tegels tactisch te plaatsen op jouw spelerbord. Door slimme keuzes te maken kun jij gebruik maken van de bonussen en daarmee het spel winnen!

132 harstegels
4 spelerborden
9 fabrieksschijven
4 scorestenen
4 puntfiches
1 rondesteen
1 scorebord
1 startspelerfiche
1 linnen zak
1 spelhandleiding

Basisspel:
Azul

Basisspel Variant:
Azul: De Ramen van Sintra

Uitbreiding:
Azul: Kristal Mozaïek

SpellenBaas
Wij waren opzoek naar een Azul spel, door even gegoogeld te hebben kwam Zomerpaviljoen het meeste naar voren als leukste van de reeks met drie Azul spellen. Wij vinden het een erg leuk spel en ook met 2 spelers speelt het lekker weg. De spelregels zijn erg eenvoudig met maar 5 bladzijdes. Wij spelen Azul Zomerpaviljoen minimaal één keer per week.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!