Beverbende

2 huurprijs

9,95

koop
6+ jaar
2 - 6 spelers
10 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Beverbende

6+ jaar
2 - 6 spelers
10 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

2 huurprijs

9,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
1995
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
6.2
Bedenkers:
Monty Stambler, Ann Stambler
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed
uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook te combineren met Beverclan.

66 speelkaarten
1 scoreblok
De spelregels

BRDGMZ
Beverbende is een leuk spel voor tussendoor omdat je het snel wegspeelt. Het spel is vernieuwend, leuk voor de afwisseling en geschikt voor jong en oud. Je hebt slechts een beetje tactiek nodig en een goed geheugen, maar vooral geluk speelt een grote factor. Het is leuker om het spel met meer mensen te spelen, maar met 2 personen kan het zeker ook. De regels zijn simpel waardoor je vrijwel direct gelijk kunt beginnen met spelen. Door de speciale kaarten krijgt het spel een leuke afwisseling.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!