Blue Lagoon

5 huurprijs

28,95

koop
8+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop.
Wissen
Add to Wishlist

Blue Lagoon

8+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop.
5 huurprijs

28,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans
Jaar:
2018
Uitgever:
Blue Orange
BGG Beoordeling:
7,2
Bedenkers:
Reiner Knizia
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

De paradijselijke eilanden en de ongerepte Blue Lagoon liggen open voor jou. Een trotse, Polynesische ontdekkingsreiziger!

Met de hulp van heel je stam verover je de verschillende eilanden van de archipel. Verzamel de kostbare grondstoffen op het eiland bouw je kampen.

Doe dit goed en je zal deel uitmaken van de legendes die de ronde doen over de meest prestigieuze stammen van de archipel!

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!