Catan: Kosmonauten

10 huurprijs

75,95

koop
10+ jaar
3 - 4 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Catan: Kosmonauten

10+ jaar
3 - 4 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

10 huurprijs

75,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2020
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
7,7
Bedenkers:
Klaus Teuber
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Ontdek het heelal!

Catan, maar dan net anders. Deze losstaande editie kan je ook zonder het basispel spelen. Reis naar de sterren met deze prachtige heruitgave van de geliefde Catan-klassieker
Eindelijk is de sprong naar de sterren gelukt! In het midden van het 3e millennium reis je met je ruimteschepen naar verre planetenstelsels. Vreemde volken heten je vriendelijk welkom en worden gerespecteerde handelspartners.

Verhoog je grondstoffenproductie om nieuwe ruimteschepen en -havens te kunnen bouwen. Zorg ervoor dat je ze voldoende uitrust om het tegen loerende ruimtepiraten te kunnen opnemen. Er staan je spannende ontmoetingen te wachten!

Deze variant op het klassieke Catan bevat sfeervolle illustraties, gedetailleerde spelregels, variabele speelveldopbouw en prachtig stevig speelmateriaal

4 grote moederschepen
24 boordkanonnen
24 aandrijvingen
20 vrachtmodulen
28 gekleurde kogels
6 speelvelddelen
16 ruimtekwadranten
4 pionnen
40 halve medailles
36 getallenfiches
16 speciale fiches
100 grondstoffenkaarten
32 ontmoetingskaarten
20 vriendschapskaarten
12 overzichtskaarten
92 speelstukken
2 dobbelstenen
2 speelmateriaalhouders
1 stickervel
De spelregels
De almanak
11 plastic zakjes>

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!