Clever

2 huurprijs

12,95

koop
8+ jaar
1 - 4 spelers
30 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop.
Wissen
Add to Wishlist

Clever

8+ jaar
1 - 4 spelers
30 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop.
2 huurprijs

12,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2018
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
7.6
Bedenkers:
Wolfgang Warsch
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Tactisch dobbelspel voor het hele gezin

Dobbel en vul één van je geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Elke categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op de overgebleven dobbelstenen. Je moet namelijk elke dobbelsteen met een lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook belangrijke punten scoren.

In dit dobbelspel zijn alle spelers voortdurend bezig. Daardoor is het tot het einde razend spannend!

1 scoreblok
6 dobbelstenen
4 viltstiften
De spelregels

SpellenBaas
Clever heeft onze verwachtingen zeker waar gemaakt. Voor een op het eerste oog gemakkelijk dobbelspel zit er genoeg diepgang in verwerkt om het uitdagend te houden. Het gevoel als je een als maar gaande kettingreactie creëert van bonussen voelt heerlijk.
Lees de volledige recensie
BRDGMZ
Clever is een erg leuke aanvulling in het Roll & Write genre. De spelregels zijn eenvoudig en niet te diepgaand. Dit maakt het spel toegankelijk voor jong en oud. Tegelijkertijd biedt Clever wel voldoende diepgang om ook voor de ervaren speler uitdagend te zijn. Op de scorekaart zijn er zoveel keuzes mogelijk dat je goed moet nadenken over welk vakje je gaat wegstrepen, hierdoor zal geen spel hetzelfde zijn en heeft Clever een hoge herspeelbaarheid. Wat het spel extra spannend maakt zijn de kettingreacties van bonussen die je kunt scoren, hierdoor kan er op het laatste moment nog van alles gebeuren en is de winnaar pas echt aan het einde van het spel duidelijk.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!