Codenames: Duet

Codenames: Duet
3 huurprijs

15,95

koop
12+ jaar
2 - 99 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Codenames: Duet
Wissen
Add to Wishlist

Codenames: Duet

12+ jaar
2 - 99 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

15,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2017
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7,6
Bedenkers:
Vlaada Chvátil, Scot Eaton
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In Codenames Duet zijn jij en je partner op een geheime missie in een drukke stad. Jullie moeten contact maken met 15 spionnen en de vijandelijke huurmoordenaars ontwijken. Jij weet met welke spionnen je partner veilig kan contacteren. Jouw partner weet dat voor jou. Geef elkaar aanwijzingen van één woord die op meerdere woorden slaan en probeer om alle spionnen te vinden, voordat de tijd op is.

Codenames Duet is een coöperatieve variant van het succesvolle partyspel Codenames voor 2 (of meer) spelers. Probeer samen binnen een beperkt aantal beurten alle spionnen te vinden. Alle spelers hebben een eigen sleutel waarop is aangegeven welke woorden je (jullie) medespeler(s) moet raden en welke 3 hij moet vermijden. Een aanwijzing bestaat uit slechts 1 woord, maar kan verwijzen naar meerdere woorden die je wilt dat je partner raadt. De ander geeft ook aanwijzingen voor woorden, die jij moet raden. Als jullie beide alle woorden hebben gevonden voordat de tijd op is, hebben jullie gewonnen. Met de “missieblok” ontdek je steeds nieuwe manieren om dit spel te spelen en gaat het nooit vervelen. Duet bevat 400 nieuwe woorden! Je kunt deze ook combineren met het originele Codenames!

15 groene spion-kaarten
100 dubbelzijdige Duet-sleutelkaarten
11 tijdfiches
1 huurmoordenaar-kaart
1 missieblok
1 kaarthouder
spelregels
200 kaarten met 400 woorden

SpellenBaas
Het is erg leuk dat je samenwerkt met elkaar in plaats van tegen elkaar. Wel is het lastig om niet te praten met elkaar tijdens het spel en ook geen oogcontact te maken. Oogcontact maak je toch al snel of je bewust naar de kaart kijkt die de moordenaar is of de kaart die je juist nodig hebt. Door het missieblok heb je een extra uitdaging om als team verder te gaan als je de gewone versies een aantal keer hebt behaald.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!