De Ark is Vol!

4 huurprijs

koop
8+ jaar
2 - 4 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

De Ark is Vol!

8+ jaar
2 - 4 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

4 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2016
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
6,6
Bedenkers:
Wolfgang Sentker, Ralf zur Linde
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In dit tactische spel voor jong en oud probeer je zoveel mogelijk setjes gelijke dieren te verzamelen. Voorkom wel dat een setje uit precies 2 van dezelfde dieren bestaat, want dan rennen de dieren van je ark af! Daarentegen zijn setjes van 3 of meer diertjes meer waard dan 1 opzichzelfstaand dier.

Elke beurt kies je of je dieren van tafel neemt en daarvoor met een kratje voedsel betaalt of dat je een groep dieren op tafel splitst en daarmee voedsel verdient. Heeft iedere speler in een ronde dieren van tafel genomen, dan is de ronde voorbij en begint er een nieuwe. Zo wordt doorgespeeld totdat ten minste 1 speler 10 of meer dieren heeft.

In De Ark is Vol maken de spelers voortdurend moeilijke keuzes, waarbij ze kansen aan de andere spelers laten. Wie aan het einde van het spel de 10 meest waardevolle dieren aan boord van zijn ark heeft, wint dit kleurrijke spel!

De Ark is Vol is een spel met eenvoudige spelregels, maar is door de vele dilemma’s waar de spelers voor staan ook geschikt voor gevorderde spelers.

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!