De Crew

2 huurprijs

10.95

koop
10+ jaar
2 - 5 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

De Crew

10+ jaar
2 - 5 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

2 huurprijs

10.95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
Bedenkers:
Thomas Sing
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

De Crew is een coöperatief kaartspel waarin jullie samen proberen in 50 verschillende missies het heelal te doorkruisen. Daarin slagen jullie alleen als iedereen goed oplet en samenwerkt. Eén foute kaart kan einde missie betekenen.

Bovendien zijn jullie communicatiemogelijkheden in de ruimte zeer beperkt. Praten zal niet gaan, maar door slim gebruik te maken van de middelen die je hebt moet het lukken om de juiste astronaut de slag met net die juiste kaart erin te laten winnen.

De Crew zal voor een kaartspeler vertrouwd aanvoelen. De spelregels zijn in de basis eenvoudig. Maar wanneer je met deze regels en de beperkte communicatie juist samen moet werken komt er een innovatief, spannend en bijzonder leuk kaartspel naar boven voor zowel beginners als de doorgewinterde kaartspeler.

Met variant voor 2-spelers!

Inhoud: 81 kaarten 16 fiches 1 commandantfiguur De spelregels

Logo BRDGMZ BRDGMZ
Ik vind het knap hoe de maker van De Crew een standaard slagenspel heeft weten om te toveren in een leuk, coöperatief en uitdagend spel. In de basis blijft het spelmechaniek hetzelfde, je moet kleur bekennen en de hoogste kaart wint de slag. Maar door de verschillende en steeds moeilijk wordende opdrachten voelt elke missie als een compleet nieuwe ervaring. Ook wanneer je dezelfde missie opnieuw speelt is de ervaring anders omdat telkens andere spelers andere kaarten moeten bemachtigen.
Lees de volledige recensie
(4,5/5)

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!