De Dwergen van Nidavellir

5 huurprijs

29,95

koop
10+ jaar
2 - 5 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

De Dwergen van Nidavellir

10+ jaar
2 - 5 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

29,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2021
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
8.0
Bedenkers:
Serge Laget
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

De dwergen van Nidavellir leefden millennia lang in vrede, maar in het wilde en ijzige land van het koninkrijk van Nidavellir blijft er nooit iets voor altijd. Het vergeten kwaad Fafnir, de reusachtige draak, is ontwaakt na grote ruzies in het koninkrijk. De meedogenloze Fafnir is op zoek naar goud en kan die in grote hoeveelheden vinden in het rijk van Nidavellir. Jij bent door de koning gevraagd om de bloeddorstige draak te confronteren en te verslaan. Verzamel je team in de verschillende tavernes en bemachtig de grootste helden van het koninkrijk.

Als een eerbiedwaardige dwerg, een gerespecteerd lid van de raad en krijgsleider, ben jij door de koning op pad gestuurd om een leger te vormen dat in staat is om het reusachtige monster Fafnir te verslaan. Verzamel de meest bekwame dwergen in elke taveerne in de stad. Rekruteer de meest prestigieuze helden en bouw het beste bataljon om jullie aartsvijand te verslaan! Zorg er bovenal voor dat je de juiste helden rekruteert, want de koning zal de beste dwerg belonen, maar zal degene die enkel een leger van zwakke zielen heeft verzameld zeker straffen!

De Dwergen van Nidavellir is een spel voor 2 tot 5 spelers waar je in het dwergenkoninkrijk het kwaad probeert te verslaan. Verzamel de beste krijgers, vorm een leger en win het spel. Is jouw leger machtig genoeg om de draak te verslaan?

118 kaarten
3 taverne borden
5 speelborden
3 edelsteen ruiltegels
6 edelstenen
60 gouden munten
4 kaartenstandaarden
1 scoreblok
spelregels

SpellenBaas
De Dwergen van Nidavellir is wat ons betreft dan ook echt een aanrader. Je bent continu in het spel betrokken met je eigen strategie en het doorzien van de strategieën van je medespelers. Er is niet één trucje die je kunt gebruiken die je naar de overwinning zal leiden, genoeg te ontdekken dus. Het spel is geschikt voor families maar heeft ook voldoende diepgang voor ervaren bordspelspelers. Daarnaast kan je genieten van de prachtige artwork die de spelbeleving compleet maakt. Wij hebben er na de vele potjes die we al gespeeld hebben nog steeds geen genoeg van.
Lees de volledige recensie
BRDGMZ
De Dwergen van Nidavellir is een uitdagend spel waarin je je strategie gaande het spel aanpast aan de omstandigheden. De spelregels zijn niet moeilijk, waardoor dit ook een leuk spel is voor families (met enige bordspelervaring). Al zijn de regels de eerste keer wel vrij veel om door te nemen. Maar neem hier even de tijd voor, dan word je beloond met een goed spel waarin de Noorse Mythologie leuk is verwerkt!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!