De Legenden van Andor

6 huurprijs

39,95

koop
10+ jaar
2 - 4 spelers
90 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

De Legenden van Andor

10+ jaar
2 - 4 spelers
90 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

39,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2013
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
7,2
Bedenkers:
Michael Menzel
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Spannend coöperatief bordspel voor het hele gezin.

Dit uitdagende avonturenspel won in 2014 de Nederlandse Expertspellenprijs. De jury prees naast het fantastische artwork vooral de unieke opbouw van de spelregels, die de spelers tijdens het spelen stap voor stap krijgen uitgelegd. Wij zijn er erg blij mee dat dit spel, dat zowel bedacht als vormgegeven is door Michael Menzel, zo positief wordt gewaardeerd.

De spelers zijn helden die het fantasieland Andor moeten verdedigen tegen allerlei monsters, zoals trollen en draken. Ze kruipen in de huid van een tovenaar, dwerg, krijger en boogschutter, die ieder unieke eigenschappen hebben. De helden verzamelen goud, edelstenen en allerlei voorwerpen, die hun kracht en wilskracht verbeteren. Zo kunnen ze hun tegenstanders beter aan. Onvoorziene gebeurtenissen maken het de spelers echter voortdurend lastig. Alleen door goed overleg en gezamenlijke gevechten kunnen de helden overleven!

Het spel bevat 5 verschillende, uitdagende legenden, waaronder een introductiespel. Met behulp van een speciale bijlage en legendekaarten kunnen de spelers direct beginnen met spelen!

1 tweezijdig bedrukt speelbord
41 speelstukken op kunstoffen voetjes
4 heldentableaus
1 uitrustings/gevechtstableau
142 kartonnen onderdelen
72 grote speelkaarten
66 kleine speelkaarten
20 dobbelstenen
9 markeerschijven
5 markeerstenen
1 verteller
1 toren
15 sorteerbuidels
1 bijlage
de spelregels

Uitbreiding:
De Legenden van Andor: Deel 2 De Reis naar het Noorden
De Legenden van Andor: Deel 3 De Laatste Hoop
De Legenden van Andor: Donkere Helden 5/6 spelers
De Legenden van Andor: Het Sterrenschild
De Legenden van Andor: Nieuwe helden 5/6 spelers

Logo BRDGMZ BRDGMZ
De Legenden van Andor is net zoveel een spel als een beleving. Het dompelt jou en 3 medespelers onder in de fantasiewereld van het land Andor en laat je aan de hand van epische legenden het spel ontdekken. Goed nadenken en tactische keuzes maken als team is essentieel om alle legenden tot een goed einde te brengen, hierdoor is er een goede balans tussen ervaring en spel.
Lees de volledige recensie
(4,5/5)

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!