De Mol

6.00 huurprijs

0

koop
12+ jaar
5 - 10 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

De Mol

12+ jaar
5 - 10 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6.00 huurprijs

0

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2012
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
7,3
Bedenkers:
Don Eskridge
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

De Mol is een rollenspel voor 5 tot 10 spelers, waarin agenten het tegen mollen opnemen.

De spelers weten niet van elkaar aan welke kant ze staan. Met behulp van missies proberen de agenten de corrupte overheid te laten vallen. Helaas zijn er mollen in het team geïnfiltreerd. Een enkele mol kan een missie al doen mislukken. Daardoor moet de leider zijn missieteam zorgvuldig kiezen.

De agenten proberen door middel van discussie, misleiding en deductie uit te vinden wie hun medestanders zijn. De mollen kennen wel elkaars identiteit en proberen de missies te saboteren. Lukt het de agenten om de mollen op tijd te ontdekken? Alles is geoorloofd in de strijd tegen het onrecht. Het is de spelers alleen verboden om hun karakterkaarten aan elkaar te laten zien. De agenten winnen als ze 3 succesvolle missies uitgevoerd hebben, de mollen als er 5 keer na elkaar tegen een missieteam is gestemd of als er 3 missies zijn mislukt.

De Mol bevat de uitbreiding “De samenzwering groeit”, die extra tactische mogelijkheden toevoegt voor nog meer intrige en deductie!

De Mol is een superspannend, interactief spel voor grote groepen en duurt maar een half uurtje.

Logo BRDGMZ BRDGMZ
Je hebt sterke sociale vaardigheden nodig om De Mol goed te kunnen spelen. Je moet overtuigingskracht hebben en kunnen en durven bluffen. Ook moet je er van houden mensen te ‘back-stabben’. Liegen is noodzakelijk tijdens dit spel, maar laat het niet vooral niet persoonlijk worden, De Mol heet niet voor niets een Social Deduction game. Je speelt De Mol met minimaal 5 personen. Echter is bij dit spel ‘’hoe meer zielen, hoe meer vreugd’’ absoluut van toepassing. Spellen met geheime rollen vind ik zelf altijd erg leuk. Als je het moeilijk of niet leuk vindt om een mol te zijn? Dan is dit spel niets voor jou. Vind je het leuk om mensen (in spelvorm) te manipuleren en overtuigen én hou je van een sociaal spel met een scherp randje? Dan is dit de juiste missie voor jou!
Lees de volledige recensie
(4.5/5)

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!