Detective: A Modern Crime

7 huurprijs

42,95

koop
8+ jaar
1 - 4 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Detective: A Modern Crime

8+ jaar
1 - 4 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

7 huurprijs

42,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2018
Uitgever:
Portal Games
BGG Beoordeling:
7,9
Bedenkers:
Przemysław Rymer, Ignacy Trzewiczek, Jakub Łapot
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In Detective: A Modern Crime Board Game ga je vijf verschillende cases oplossen en ontdekken wat hen verbindt, je BREEKT DE 4e MUUR door alle bronnen te gebruiken die je maar kunt, je gaat door de DEDICATED DATABASE met alle beschikbare data die je ook maar denkt nodig te hebben, je zult een doolhof van oude mysteries en nieuwe MISDAAD binnengaan en je zult in staat zijn om met andere agenten samen te werken of het mysterie zelf op te lossen.

Ga als een echte detective te werk in een moderne setting! In Detective: A Modern Crime Board Game nemen 1-5 spelers de rol van onderzoekers op zich en lossen ze mysterieuze misdaden op terwijl ze werken als teammedewerkers van het Antares National Investigation Agency. Dit bordspel vertelt rijke verhalen – verhalen waaraan jij deelneemt. Laten we hopen dat je de oplossing uit de aanwijzingen kunt halen voordat er nog een misdaad plaats vindt… Het spel zal je uitdagen met vijf verschillende zaken, die in een bepaalde volgorde moeten worden gespeeld. Ogenschijnlijk niet verbonden in het begin, zullen ze een meeslepende meta-plot onthullen op basis van feiten en fictie.

Detective: A Modern Crime Board Game brengt klassieke puzzel gameplay in de 21e eeuw met de introductie van online elementen. Je krijgt toegang tot de online Antares-database die gegevens bevat over verdachten, getuigen en documentatie van arrestaties en processen die verband houden met je zaak. Gebruik elk hulpmiddel dat je ter beschikking staat om deze misdaden op te lossen – raadpleeg het internet, bekijk de feiten en ontdek voortdurend nieuwe aanwijzingen. Je speelt geen detective; je bent een detective!

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!