Dinosaur Island

9 huurprijs

59,95

koop
12+ jaar
1 - 4 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Dinosaur Island

12+ jaar
1 - 4 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

9 huurprijs

59,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2017
Uitgever:
Pandasaurus Games
BGG Beoordeling:
7,7
Bedenkers:
Jonathan Gilmour, Brian Lewis
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In Dinosaur Island moeten spelers DNA verzamelen, hierna worden de DNA-sequenties van uitgestorven dinosaurus soorten onderzocht, waarna dan het oude DNA in de juiste volgorde combineert moet worden om deze prehistorische wezens weer tot leven te brengen. Dino cooking! Alle spelers zullen in Dinosaur Island strijden om het meest opwindende park voor elk seizoen te bouwen, en te werken om de meeste bezoekers aan te trekken en vooral ook in leven te houden!.

Ga jij voor groot en maak je een groep Velociraptors? Ze zullen zeker de potentiële bezoekers opwinden, maar je kunt er beter een grote omheining voor maken. En misschien wat (lees: veel) beveiliging inhuren of, ze zullen uitbreken en ze tegoed doen aan je bezoekers, en we weten allemaal hoe dat eindigt. Je zou ook op veilig kunnen spelen en een stel herbivoren kunnen laten grazen, maar dan zul je niet het meest opwindende park ter wereld hebben. Dus misschien een achtbaan of twee kopen om bezoekers naar jou park te trekken op een ouderwetse manier. De keuze is aan jou in Dinosaur Island.

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!