Dominion: Menagerie

Dominion Menagerie
6 huurprijs

39,95

koop
12+ jaar
2 - 4 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Dominion Menagerie
Wissen
Add to Wishlist

Dominion: Menagerie

12+ jaar
2 - 4 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

39,95

koop
Type:
Uitbreiding
Taal:
Nederlands
Jaar:
2020
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
8,5
Bedenkers:
Donald X. Vaccarino
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Aan het einde van de vijftiende eeuw begonnen rijke vorsten exotische dieren en wilde beesten te verzamelen. Geen koninkrijk was compleet zonder deze dierenverzamelingen, de zogeheten menagerieën.

In deze 13e uitbreiding op het populaire deckbuildingsspel Dominion kan alleen de ware koning zijn dierenverzameling laten uitgroeien tot de beste menagerie die er is!

Dominion: Menagerie bevat 400 kaarten, waaronder 30 nieuwe koninkrijkkaarten boordevol beesten. Verder zijn er speciale paardenkaarten, sporen en gebeurtenissen. Elke speler krijgt bovendien een tableau om kaarten mee te verbannen.

Verzamel de meest bijzondere exotische dieren en wilde beesten als een ware koning en creëer de beste “menagerie” die er is.

Deze uitbreiding is uitsluitend in combinatie met het basisspel Dominion te spelen en is te combineren met iedere andere Dominion-uitbreiding.

Logo BRDGMZ BRDGMZ
Dominion Menagerie is een goede uitbreiding voor alle fans van Dominion. Heel verrassend is het allemaal niet, net zoals in de voorgaande uitbreidingen zijn er weer nieuwe kaarten met nieuwe eigenschappen. Maar verrassend hoeft het ook niet te zijn, fans van Dominion willen graag meer van hetzelfde. Meer nieuwe kaarten om verrassende combinaties mee te maken. De gebeurtenissen en spoorkaarten geven het spel meer mogelijkheden en diepgang, terwijl het verbannen van kaarten je de mogelijkheid geeft kaarten weer terug in je hand te krijgen. Het thema ‘menagerie’ is goed verwerkt in het spel met kaarten die (bijna) allemaal wel iets met dieren te maken hebben. Is Dominion niet jouw spel, dan verandert deze uitbreiding daar niets aan. Maar ben jij fan van Dominion en ben je wel toe aan meer variëteit en om nieuwe strategieën te ontdekken, haal dan Dominion Menagerie in huis!
Lees de volledige recensie
(4/5)

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!