Escape Tales: Het Ritueel

Escape-Tales-Het-Ritueel
5 huurprijs

25,95

koop
14+ jaar
1 - 4 spelers
300 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Escape-Tales-Het-Ritueel
Wissen
Add to Wishlist

Escape Tales: Het Ritueel

14+ jaar
1 - 4 spelers
300 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

25,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7,3
Bedenkers:
Jakub Caban, Matt Dembek, Bartosz Idzikowski
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Je kruipt in de huid van Sam, wiens dochter een paar maanden eerder in een coma is geraakt die volgens de doktoren niet te verklaren valt. Volgens hen zou alles in orde moeten zijn met het meisje. Ze is gezond en zou niet in coma moeten liggen. Wanhopig gaat Sam op zoek naar iets dat hem zou kunnen helpen. Dan ontmoet hij Mark, een man die ooit in een vergelijkbare situatie zat.

Hij is niet scheutig met details, maar geeft Sam een eng uitziend boek dat het “Ritueel van Ontwaking” heet. Mark belooft dat het boek het antwoord bevat, maar Sam moet zich wel mentaal goed voorbereiden op de reis die voor hem ligt. Met doorzettingsvermogen en een beetje geluk zal hij zijn dochter vinden, erachter komen wat haar zo ziek maakt en haar wakker kunnen maken.

Sam staat in zijn kelder en kijkt om zich heen, klaar voor de terugkeer van zijn dochter. Maar ben jij daar ook klaar voor?

122 speelkaarten
9 noodlotkaarten
18 locatiekaarten
verhaalboek
speelbord
18 actiefiches
app (alle platformen te downloaden)

SpellenBaas
Wij vonden het echt een super leuke ervaring om op deze manier samen puzzels op te lossen en heel belangrijk, een spannend verhaal. De ene had dit meteen door, de ander zag direct een ander belangrijk punt. Doordat je geen tijdsdruk ervaart ben je meer bezig met het verhaal. Als we dan een tijdje hadden gepuzzeld vonden we het ook mooi geweest en gingen we de volgende dag weer verder.
Lees de volledige recensie
BRDGMZ
Escape Tales: Het Ritueel geeft je natuurlijk niet dezelfde ervaring als een echte escape room, geen enkel bordspel doet dat. Desondanks is het een leuke en uitdagende ervaring voor thuis. Het verhaal is spannend en het is leuk dat je (een beperkte) invloed hebt op het verhaal door de keuzes die je maakt tijdens het spelen. Escape Tales: Het Ritueel is geen traditioneel bordspel maar een verhalende puzzelervaring, er is geen tijdsdruk en je kunt niet verliezen. Het spel is bedoeld als eenmalige ervaring, het spel is niet leuk om nog eens te spelen als je de puzzels al kent. Ben je een doorgewinterde escape room-speler dan bieden de puzzels wellicht te weinig uitdaging voor je om echt te kunnen boeien. Maar voor verreweg de meeste mensen (inclusief mezelf) biedt het spel voldoende uitdaging om van begin tot eind leuk te blijven. Kortom Escape Tales: Het Ritueel is een leuke ervaring om je een lange avond mee zoet te houden.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!