Everdell: Pearlbrook

6 huurprijs

45,95

koop
13+ jaar
1 - 4 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Everdell: Pearlbrook

13+ jaar
1 - 4 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

45,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7.8
Bedenkers:
James A. Wilson
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Diep onder het glinsterende oppervlak van de Pearlbrook rivier wacht een mysterieuze beschaving van watermensen op je. En dus ook een nieuw avontuur in het prachtige Everdell!

Pearlbrook introduceert een additioneel speelbord, het rivierbord. Je stuurt jouw ambassadeur naar de rivier om nieuwe grondstoffen te verzamelen: parels. Ook kun je in de rivier nieuwe boswezens en gebouwen vinden! Verzamel voldoende parels om de meest indrukwekkende wonderen en decoraties te bouwen en daarmee jouw stad de trots van Everdell te maken!

Everdell: Pearlbrook is een uitbreiding voor het bordspel Everdell.

1 rivierspeelbord en 2 overlapborden
6 kikkerambassadeurs (1 voor elke spelerskleur: 4x basisspel, 1x Pearlbrook en 1x Glimmergold)
6 otter arbeiders
32 kaarten (20 boswezens & gebouwen, 12 rivierbestemmingskaarten)
25 parels
4 wonderen
8 mini decoratiekaarten

Basisspel:
Everdell

Uitbreiding:
Everdell: Bellfaire
Everdell: Spirecrest

SpellenBaas
Everdell: Pearlbrook voegt een extra speelbord toe die aansluit op de rivier en het bord nog groter maakt. In deze rivier kan jou ambassadeur de nieuwe grondstof parels bemachtigen, maar ook nieuwe boswezens en gebouwen vinden. Er zal met deze uitbreiding dus weer genoeg te ontdekken te zijn in de wondere wereld van Everdell.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!