Exploding Kittens

3 huurprijs

18,95

koop
8+ jaar
2 - 5 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Exploding Kittens

8+ jaar
2 - 5 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

18,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2015
Uitgever:
Exploding Kittens
BGG Beoordeling:
6.0
Bedenkers:
Matthew Inman, Elan Lee, Shane Small
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Exploding kittens had de meest succesvolle Kickstarter campagne ooit!
Het is een hilarisch kaartspel voor 2-5 personen vanaf 7 jaar. Een potje duurt ongeveer 15 minuten. Het spel is binnen een paar minuten uit te leggen en is makkelijk om te spelen.

Exploding Kittens is een fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat je één van de gevreesde exploderende kittens trekt. Dan heb je meteen verloren. Met alle andere kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden.

Kenmerken van Exploding Kittens
– De box bevat 56 kaarten
– Orginele editie
– Nederlandse editie
– Eenvoudig te leren
– Dit familievriendelijke partyspel was het meest succesvolle project ooit op Kickstarter
– Deze box, zoals 99.99% van alle boxen, meowt niet!

56 Kaarten
Spelregels

Logo BRDGMZ BRDGMZ
Exploding Kittens is een hilarisch kaartspel en heeft een goede balans in speleigenschappen. Door de eenvoudige spelregels, humor en snelle speelduur is het een erg toegankelijk spel voor zowel kinderen als volwassenen. Hoe meer spelers er mee doen hoe leuker het spel is, maar Exploding Kittens is ook erg goed met 2 spelers te spelen. Met de uitbreidingen Imploding Kittens en Streaking Kittens wordt het spel nog leuker en hectischer.
Lees de volledige recensie
(4,5/5)
SpellenBaas
Ideaal om even tussendoor te spelen of om mee te starten en je avond kan niet meer stuk. Het spel is zo makkelijk te leren, de doos zegt het al ‘In 2 minuten te leren, in 15 minuten te spelen’. Het is een hilarisch spel waar de spanning hoog zit. Ook de uitbreiding is zeker de moeite waard!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!