Flash Point + Flash Point: 2nd Story Uitbreiding

8 huurprijs

koop
8+ jaar
2 - 6 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Flash Point + Flash Point: 2nd Story Uitbreiding

8+ jaar
2 - 6 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

8 huurprijs

koop
Type:
Basisspel, Uitbreiding
Taal:
Engels
Jaar:
2011
Uitgever:
Indie Boards & Cards
BGG Beoordeling:
7,2
Bedenkers:
Kevin Lanzing
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

LET OP!: Dit is een Combipakket, je krijgt zowel Flash Point als de uitbreiding Flash Point: 2nd Stoy

Beschrijving Flash Point: Een coöperatief bordspel, waarin de spelers ten minste 7 slachtoffers uit een brandend huis proberen te redden. Met onder andere 4 moeilijkheidsgradaties, 2 verschillende speelborden, 8 bemanningsleden met speciale eigenschappen, gevaarlijke stoffen, een ambulance en een brandweerwagen. Het ingenieuze dobbelmechanisme zorgt ervoor dat elk spel volledig anders verloopt.

Afhankelijk van het gekozen niveau leggen de spelers aan het begin van het spel een aantal vuurfiches, gevaarlijke stoffen, hotspots en punten van aandacht in het huis. De spelers kiezen vervolgens in overleg wie welk bemanningslid aanstuurt en waar ze het huis binnengaan. Ook de startplaats van de 2 voertuigen bepalen de spelers zelf. Om beurten besteden ze 4 actiepunten om te bewegen, te blussen of speciale acties uit te voeren. Alles met als doel om zoveel mogelijk slachtoffers naar de ambulance te dragen. Maar aan het einde van elke beurt breidt het vuur zich uit. Daarbij kan er van alles gebeuren: vonkoverslagen, ontvlammingen, rookontwikkeling en zelfs explosies, die deuren uit hun voegen rukken of muren beschadigen. Daardoor zou het huis kunnen instorten, wat betekent dat de spelers hebben verloren. Redden ze echter ten minste 7 slachtoffers voordat het huis in elkaar zakt, dan winnen de spelers gezamenlijk!

Flash Point is een ontzettend spannend spel voor het hele gezin. Door het samenwerkingsaspect en de interactie garanderen we vele gezellige uren speelplezier!

Beschrijving Flash Point: 2nd Story: Expansieset voor het bordspel Flash Point Fire Rescue. Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel vereist. 2nd Story bevat twee nieuwe speelborden en speelmateriaal voor een spannend scenario waarbij je op meerdere verdiepingen naar slachtoffers moet zoeken en branden moet blussen.

Inhoud Flash Point + Flash Point 2nd Story:

 • 6 Brandweerman
 • 33 Dreigplaatjes
 • 24 Schadeblokjes
 • 8 Deurtegels
 • 18 Poi Plaatjes
 • 6 Spelerskaarten
 • Voertuigen
 • 24 Brandhaarden
 • 8 Specialistenkaarten
 • 1 Speelbord
 • 1 Spelregels
 • 2 Dobbelstenen
 • Speelhulpkaarten

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!