Flick ’em Up! – Hout

9 huurprijs

koop
6+ jaar
2 - 10 spelers
45 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
Wissen
Add to Wishlist

Flick ’em Up! – Hout

6+ jaar
2 - 10 spelers
45 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
9 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2016
Uitgever:
Z-Man Games
BGG Beoordeling:
7,0
Bedenkers:
Gaëtan Beaujannot, Jean Yves Monpertuis
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,

Welkom in de spannende wereld van Flick ’em Up! Een spel waarbij meeslepende scenario’s en unieke houten spelonderdelen je keukentafel omtoveren tot een ruige, meedogenloze stad in het Wilde Westen. Laad je Colt, zoek dekking en schiet terug. Je bent een dwaas als je denkt dat je vijanden genade zullen tonen!

In dit disc-flicking spel kruip je in de huid van een schurk of Sheriff en probeer je elkaar dwars te zitten door schijven naar elkaar te schieten. Als schurk probeer je banken te beroven en gevangenen te bevrijden. Terwijl je als Sheriff juist de mensen probeert te beschermen tegen deze bandieten. Beleef doldwaze avonturen uit het Oude Westen. Flick ’em Up, cowboy!

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!