Gaia Project

10 huurprijs

koop
14+ jaar
1 - 4 spelers
150 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Gaia Project

14+ jaar
1 - 4 spelers
150 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

10 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2017
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
8,5
Bedenkers:
Jens Drögemüller, Helge Ostertag
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Gaia Project is het vervolg op het succesvolle en bekroonde spel Terra Mystica. In dit spel – zonder enige geluksfactor! – geef je leiding aan één van de 14 verschillende volken, die de planeten in de ruimte gaan koloniseren. Je kunt je gebouwen op verschillende manieren opwaarderen om daarmee nieuwe middelen en andere voordelen te krijgen. Investeer in zes verschillende onderzoeksgebieden om je galactische expansie te versnellen en daarmee je kansen op de overwinning te vergroten!

Verschillende volken met verschillende vaardigheden, steeds veranderende omstandigheden, variatie in de manier van punten scoren en een variabel speelbord: elk spel is steeds weer anders. Zelfs na vele keren spelen blijft het uitdagend en zal het je steeds opnieuw boeien! Gaia Project biedt nog meer variatie en mogelijkheden dan Terra Mystica!

10 ruimtesector-borden
7 dubbelzijdige volkborden
1 ontwikkelingsbord
1 scorebord
15 actiefiches
19 bondgenootschaptegels
15 bondgenootschapfiches
10 bonustegels
6 eindscoretegels
147 miniaturen (gebouwen)
333 houten speelstukken
51 technologietegels
13 planeten
6 ruimtestations
25 Automa-kaarten
4 overzichtskaarten
1 beurtvolgordekaart
1 startspeler-speelstuk

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!