Harry Potter: Hogwarts Battle

8 huurprijs

49,95

koop
11+ jaar
2 - 5 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Harry Potter: Hogwarts Battle

11+ jaar
2 - 5 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

8 huurprijs

49,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2016
Uitgever:
USAopoly
BGG Beoordeling:
7,5
Bedenkers:
Forrest-Pruzan Creative, Kami Mandell, Andrew Wolf
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

De krachten van het kwaad dreigen het kasteel van Hogwarts in Harry Potter te overspoelen. En het is in Harry Potter Hogwarts Battle A Cooperative Deck Building Game, aan vier studenten om de veiligheid van de school te verzekeren door villains te verslaan en hun verdediging te consolideren. In het spel nemen spelers de rol aan van een student van Hogwarts: Harry, Ron, Hermione of Neville, elk met hun eigen persoonlijke kaartspel die wordt gebruikt om middelen te verwerven.

Door invloed te vergaren, voegen spelers meer kaarten toe aan hun kaartspel in de vorm van iconische personages, spreuken en magische items. Andere kaarten stellen hen in staat om hun gezondheid te herstellen of tegen villains te vechten, zodat ze geen macht meer hebben. De villains zetten op hun keurt spelers onder druk met hun aanvallen en Dark Arts. Alleen door samen te werken in Harry Potter Hogwarts Battle, kunnen spelers alle villains verslaan en het kasteel beveiligen tegen de krachten van het kwaad.

Game Board
252 Cards (47 Small, 142 Regular, 63 Oversized)
4 Dice
7 Game Boxes
7 Game Rules
4 Player Boards
8 Villain Control Tokens
70 Chip Pieces (35 Attack, 25 Influence, 4 Health, 2 Shield, 4 More)

Uitbreiding
Harry Potter: The Charms and Potions Expansion

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!