Het Verlaten Station

5 huurprijs

25,95

koop
10+ jaar
2 - 5 spelers
75 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Het Verlaten Station

10+ jaar
2 - 5 spelers
75 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

25,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2018
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
6,3
Bedenkers:
Matt Leacock
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Spanning op grote hoogte in Het Verlaten Station

Jullie vliegmachine staat op het punt om te landen op een verlaten ruimtestation. Dit Verlaten Station zweeft op 7000 kilometer hoogte in de lucht. Als de vliegmachine landt, doemt uit de mist een raket op. Lukt het jullie om de raket te lanceren? Dan kunnen jullie daarmee verder reizen om zo de lang vergeten beschaving van Archean te vinden. Jullie verkennen het ruimtestation om de missie te laten slagen. Ook moeten jullie alle noodzakelijke onderdelen (condensatoren, bliksemafleiders en het lanceerplatform) in een functionerend elektrisch circuit met elkaar verbinden Wat is het probleem? Zwaar omringt het het ruimtestation. Alles wat jullie doen wordt gehinderd door bliksem en windvlagen. Wordt de raket gelanceerd voordat jullie geëlektrocuteerd worden of van het platform worden geblazen?

De Uitgever over Het Verlaten Station
Het verhaal gaat verder! Het begon als een eenvoudig eilandavontuur, maar het is veranderd in een ontwikkelende verhaallijn. Van de oceaan naar de woestijn en nu in de lucht… Deze nieuwe episode zorgt voor unieke uitdagingen, zoals het samen creëren van een terrein met beperkt beschikbare informatie en de bouw van een echt elektriciteitscircuit. De auteur, Matt Leacock, heeft zo’n uitzonderlijk mechanisme bedacht met het bouwen van een circuit. Hierdoor werden we genoodzaakt om onze regel te breken: geen spellen uitgeven waar batterijen in zitten. Hopelijk vinden jullie ook dat de vonken van het resultaat afvliegen!

  • 37 kaarten
  • 36 platformtegels
  • 32 onderdelen
  • 13 aanwijzers
  • 6 houten speelfiguren
  • 1 onweermeter
  • 1 onweermeterstandaard
  • 1 raket
  • 1 starttegel
  • spelregels

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!