Imperial Settlers: Atlantis

3 huurprijs

18,95

koop
10 jaar
1 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Imperial Settlers: Atlantis

10 jaar
1 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

18,95

koop
Type:
Uitbreiding
Taal:
Nederlands
Jaar:
2015
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7.4
Bedenkers:
Ignacy Trzewiczek
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Imperial Settlers: Atlantis is een uitbreiding voor het basisspel Imperial Settlers.

Het volk van Atlantis creëerde een indrukwekkende beschaving en bezat technologische kennis die ver buiten het bereik van alle andere oude volken lag. Wanneer het spel begint, worden al deze wonderen, jouw beschaving, bedreigd door een rampzalige catastrofe. Stel je aloude erfgoed veilig door veilige gebieden op te zoeken voordat alles wat je hebt opgebouwd wordt verzwolgen door het water. Met deze uitbreiding krijg je de beschikking over een geheel nieuw volk met zijn eigen doelen en zijn eigen manier van ontwikkelen. In deze uitbreiding zijn ook nieuwe kaarten opgenomen voor het volkdeck van de vier volken uit het basisspel en voor het algemene deck, waarbij nieuwe eigenschappen en kaarttypen worden geïntroduceerd die aansluiten bij deze uitbreiding. Het einde is nabij. Probeer te overleven!

Deze uitbreiding bevat nieuwe kaarten voor de bestaande volken, maar ook een heel nieuw volk. Je moet deze uitbreiding combineren met het basisspel. Daarnaast kun je het ook combineren met de aanvulling “Nieuwe Vrienden”. Atlantis is een nieuw volk met een geheel eigen manier van spelen. Scoor tijdens het spel de punten, want gebouwen zijn aan het einde geen punten waard (Atlantis zinkt in de oceaan). Voor de solovariant zitten er twee extra kaarten in die de virtuele speler nieuwe mogelijkheden geven.

40 Atlantis kaarten
10 Romeinen kaarten
10 Barbaren kaarten
10 Japan kaarten
10 Egypte kaarten
28 algemene kaarten
2 kaarten voor de solo variant
1 volkbord
1 markeerfiche
2 Barbarenfiche
49 technologiefiches
spelregels

Basis
Imperial Settlers

Uitbreiding
Imperial Settlers: Amazones
Imperial Settlers: Azteken

Basis variant
Imperial Settlers – Empires of the North

Uitbreiding Variant
Empires of the North: Japanse Eilanden
Empires of the North: Romeinse Vaandels

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!