Imperial Settlers: Azteken

3 huurprijs

18,95

koop
10+ jaar
1 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Imperial Settlers: Azteken

10+ jaar
1 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

18,95

koop
Type:
Uitbreiding
Taal:
Nederlands
Jaar:
2016
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7.6
Bedenkers:
Ignacy Trzewiczek
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Imperial Settlers: Azteken is een uitbreiding voor Imperial Settlers.

In de hoogtijdagen omvatte het rijk der Azteken het grootste deel van Meso-Amerika en de culturele en religieuze invloeden waren overal terug te vinden. Als leider van het volk van de Azteken kan je ook de goden om hulp verzoeken. Gebruik goddelijke zegeningen en gunsten om je rivalen te overtreffen. Met Imperial Settlers: Azteken voeg je een nieuw volk en een nieuw spelmechanisme toe aan het basisspel Imperial Settlers. Tijdens gebeden hebben de spelers te maken met een risico-element bij het afhandelen van hun acties. Durf je meer te vragen aan de goden?

Deze uitbreiding introduceert een nieuwe locatiekleur (oranje) en twee nieuwe regels: zegeningen en gebeden. Daarnaast bevat deze uitbreiding nieuwe kaarten voor de bestaande volken, maar ook een heel nieuw volk: de Azteken. Voor het spelen van deze uitbreiding heb je het basisspel nodig. Daarnaast kun je het ook combineren met de aanvulling “Nieuwe Vrienden” en/of “Driemaal is scheepsrecht”. Ook kun je het combineren met de uitbreiding Atlantis. Azteken is een nieuw volk met een geheel eigen manier van spelen. Imperial Settlers: Azteken is geschikt voor

Plus twee promos:
Imperial Settlers: Barnsteenroute
Imperial Settlers: Vluchtelingen

110 kaarten: 60 Azteken kaarten, 10 Romeinen kaarten, 10 Barbaren kaarten, 10 Japan kaarten, 10 Egypte kaarten, 10 Atlantis kaarten
1 volkbord
1 markeerfiche
9 standbeeldfiches
37 zegeningsfiches
spelregels

Basis
Imperial Settlers

Uitbreiding
Imperial Settlers: Atlantis
Imperial Settlers: Amazones

Basis Variant
Imperial Settlers – Empires of the North

Uitbreiding Variant
Empires of the North: Japanse Eilanden
Empires of the North: Romeinse Vaandels

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!