Imperial Settlers (NL)

6 huurprijs

39,95

koop
10+ jaar
1 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Imperial Settlers (NL)

10+ jaar
1 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

39,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2014
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7.4
Bedenkers:
Maciej Obszański, Ignacy Trzewiczek
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In Imperial Settlers hebben kolonisten van vier wereldmachten een nieuw gebied ontdekt met een rijkdom aan grondstoffen en rijkdommen. De Romeinen, Barbaren, Egyptenaren en Japanners trekken tegelijkertijd dit gebied in om de grenzen van hun rijk te verleggen. Ze bouwen nieuwe gebouwen om zo hun economie te verbeteren, graven mijnen uit en leggen akkers aan om grondstoffen te vergaren en bouwen kazernes om soldaten te trainen die de grenzen moeten bewaken. Maar al snel komen ze erachter dat het gebied veel te klein is voor iedereen…

Imperial Settlers is een kaartspel waarin spelers leiders zijn van één van de vier volken. Het spel wordt gespeeld in vijf ronden, waarin spelers nieuwe gebieden ontdekken, locaties bouwen, grondstoffen verhandelen, tegenstanders verslaan en daarmee overwinningspunten verdienen.

Kies één van de vier volkeren en bouw een wereldrijk. Elk volk heeft zijn eigen speciale eigenschappen en vaardigheden, waardoor elk volk anders is om te spelen! De enorme hoeveelheid kaarten maakt verschillende strategieën mogelijk. In elk spel combineren spelers de algemene kaarten met de specifieke kaarten van hun volk, waardoor de combinaties en tactisch mogelijkheden enorm zijn. De regels zijn eenvoudig en vlot uit te leggen, maar tijdens de slechts vijf rondes dat het spel duurt ontvouwt zich een spel dat tactiek en slimme keuzes vereist! De doos is gevuld met meer dan 200 honderd kaarten, ruim 100 houten speelstukken en 50 fiches. Alle kaarten zijn voorzien van duidelijke Nederlandse teksten. Speel je liever alleen? Dit spel is inclusief uitdagende variant voor solospel!

1 scorebord
4 markeerfiches
1 rondefiche
4 volkborden
84 algemene kaarten
30 Barbarenkaarten
30 Japan kaarten
30 Romeinen kaarten
30 Egypte kaarten
16 aanvalskaarten
130 houten speelstukken
18 plunderfiches
10 verdedigingsfiches
24 goudfiches
6 verzamelfiches
1 startspelerfiche
4 Egypte fiches
spelregels

Uitbreidingen
Imperial Settlers: Atlantis
Imperial Settlers: Amazones
Imperial Settlers: Azteken

Basis Variant:
Imperial Settlers – Empires of the North

Uitbreiding Variant:
Empires of the North: Japanse Eilanden
Empires of the North: Romeinse Vaandels

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!