Istanbul: Mokka en Smeergeld

4 huurprijs

koop
10+ jaar
2 - 5 spelers
50 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Istanbul: Mokka en Smeergeld

10+ jaar
2 - 5 spelers
50 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

4 huurprijs

koop
Type:
Uitbreiding
Taal:
Engels, Duits
Jaar:
2015
Uitgever:
Pegasus Spiele
BGG Beoordeling:
8
Bedenkers:
Rüdiger Dorn
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Istanbul: Mokka & Smeergeld is een uitbreiding op het basisspel Istanbul en kan ook alleen in combinatie met het basisspel worden gespeeld.

Als ervaren handelaar stap je nu ook in de handel van koffie. Op vier nieuwe locaties, die aan de bazaar worden toegevoegd, kun je handelen in het zwarte goud. Voor wat smeergeld willen de gasten in de herberg je wel helpen en ook in het gildehuis is men bereid een helpende hand toe te steken.

Zijde, specerijen en fruit zorgden in Istanbul reeds voor een levendige handel. Maar nu hebben de bezoekers van de bazaar een nieuwe delicatesse ontdekt: koffie! Als ervaren handelaar zie je kansen en stap je in de handel van deze waardevolle bonen. Voor deze nieuwe uitdaging hebben de handelaren hulp nodig. Gelukkig zijn er gasten in de herberg die voor het juiste bedrag wel een handje willen helpen. Ook in het gildehuis bieden mensen de handelaren een helpende hand.

 

Het gaat om een Engelse versie, deze is goed te combineren met de Nederlandse versie van het Basisspel!

6 locatietegels
8 herbergtegels
1 smeergeldtegel
1 blokkadetegel
18 bonuskaarten
20 gildekaarten
30 koffiezakken
1 koffiehandelaar
1 blokkade
5 robijnen
9 stickers
spelregels

Basis
Istanbul

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!