It’s a Wonderful World

6 huurprijs

35,95

koop
10+ jaar
1 - 5 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

It’s a Wonderful World

10+ jaar
1 - 5 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

35,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2020
Uitgever:
Geronimo Games
BGG Beoordeling:
7.8
Bedenkers:
Frédéric Guérard
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In It’s a Wonderful World belichaamt men een groeiend imperium en moet men zich sneller en beter ontwikkelen dan zijn concurrenten! Een spel bestaat uit 4 rondes. In elke ronde trekt men kaarten die men gebruikt om grondstoffen te produceren en zijn rijk te ontwikkelen.

Men kan ervoor kiezen om enkele kaarten te recycleren om meteen grondstoffen te krijgen of ze gebruiken om te bouwen om zo elke ronde grondstoffen te produceren en/of zegepunten te winnen. Aan het einde van ronde 4 wint de speler met de meeste overwinningspunten het spel.

1 five-part gameboard
5 two-sided Empire cards
150 Development cards
170 Resource cubes
80 Character tokens
1 Round-Tracker token
1 score pad

SpellenBaas
It’s a Wonderful World is geschikt voor ouders met al wat oudere kinderen, vanaf 14 jaar. Dit spel rust meer op tactiek dan op geluk en dat is iets wat wij erg prettig vinden. Maak een goed plan in je hoofd voor welke kaarten je wilt bouwen en welke kaarten je wilt recyclen, want de tijd vliegt met It’s a Wonderful World. Dit word vast en zeker een gezellige bordspellenavond met het hele gezin.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!