Jaipur

3 huurprijs

18,95

koop
8+ jaar
2 - 2 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Jaipur

8+ jaar
2 - 2 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

18,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands, Frans
Jaar:
2019
Uitgever:
Space Cowboys
BGG Beoordeling:
7.5
Bedenkers:
Sébastien Pauchon
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Jaipur, hoofdstad van Rajasthan. Je bent één van de machtigste handelaren in de stad. Maar dat is niet genoeg, want enkel de handelaar met twee Seals of Excellence krijgt het privilege van een uitnodiging naar het hof van de Maharaja. Je moet dus beter doen dan je tegenstander door aankopen, ruilhandel en verkopen terwijl je een oogje houdt op je twee kuddes kamelen. Een kaartspel vol verrassingen voor gehaaide handelaars!

55 goederenkaarten
38 goederenfiches
1 kameelfiche
18 bonusfiches
3 Zegels van Uitmuntendheid
1 spelhandleiding.

SpellenBaas
Wij vinden Jaipur een verassend leuk spelletje, heerlijk om even tussendoor te spelen of als je niet heel veel tijd hebt. Je word al vrolijk als je het spel ziet, heel erg kleurrijk en een mooie vormgeving. Je ziet niet vaak een goede lay-out voor kleinere spellen, dat heeft Jaipur wel! De spelregels zijn kort en krachtig daardoor ook makkelijk door te lezen.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!