King of Tokyo (eng)

6 huurprijs

33,95

koop
6+ jaar
2 - 6 spelers
30 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop.
Wissen
Add to Wishlist

King of Tokyo (eng)

6+ jaar
2 - 6 spelers
30 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop.
6 huurprijs

33,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2011
Uitgever:
IELLO
BGG Beoordeling:
7,2
Bedenkers:
Richard Garfield
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,

Ga als gigantisch monster wild tekeer en vernietig alles op je pad! Gooi de dobbelstenen en vorm de juiste combinaties om aan te vallen, te herstellen, speciale kaarten te kopen of overwinningspunten te scoren. Het is aan jou om de beste strategie te vinden om King of Tokyo te worden en je tegenstanders uit te schakelen door een allesvernietigende aanval… De speler die als eerste 20 overwinningspunten verzamelt – of het laatst levende monster is – wint het spe en bemachtigt de troon van Tokyol!

– 1 Tokyo speelbord
– 66 kaarten
– 28 fiches
– 8 dobbelstenen
– 6 Monsterbordjes
– 6 kartonnen figuren met plastic voetstukjes
– Energieblokjes
– Spelregels

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!