Letter Jam

3 huurprijs

19,95

koop
10+ jaar
2 - 6 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Letter Jam

10+ jaar
2 - 6 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

19,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7,3
Bedenkers:
Ondra Skoupý
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Letter Jam is een spel waar het vooral draait om een goede samenwerking tussen de spelers. Ga in de schoenen van je medespelers staan en bedenk de beste hint om hen te helpen de letter die in hun houder staat te vinden. Probeer ook je eigen letters te raden op basis van de hints die je medespelers geven. Aan het einde van het spel wordt duidelijk of je de juiste hints hebt gegeven en de hints van je medespelers goed hebt geïnterpreteerd. Werk samen en proef de zoete smaak van een welverdiende overwinning.

Letter Jam is een coöperatief spel voor 2-6 spelers. In elke ronde heeft iedere speler één letter die alle andere spelers kunnen zien. Maar geen enkele speler ziet zijn eigen letter. Spelers proberen woorden te vormen met de vijf letters die zij kunnen zien. De speler die de beste hint heeft bedacht, spelt dit woord door de letters te markeren met nummerfiches. De positie van jouw letter in het gespelde woord kan aangeven welke letter het kan zijn. Zo probeer je alle letters van jouw geheime woord te ontrafelen voordat het spel voorbij is!

64 letterkaarten
1 joker
8 nummerfiches
6 rode hintfiches
9 groene hintfiches
6 kaarthouders
6 potloden
1 blok met invulbladen
4 hintkaarten
spelregels

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!