Maracaibo

9 huurprijs

59,95

koop
12+ jaar
1 - 4 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Maracaibo

12+ jaar
1 - 4 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

9 huurprijs

59,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
Geronimo Games
BGG Beoordeling:
8.3
Bedenkers:
Alexander Pfister
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Het Caraïbisch gebied in de 17e eeuw: verschillende landen zijn continu in gevecht voor alleenheerschappij, terwijl ze er allemaal naar streven om hun economische en politieke positie in de regio te verbeteren. Jullie zijn zeelui en avonturiers en jullie proberen je reputatie bij deze landen te vergroten, sterke allianties aan te gaan en uiteindelijk rijkdom en roem te verwerven.

Je moet er alles aan doen om te winnen – je tegenstanders zitten niet stil. Alleen als het je lukt om je plannen succesvol uit te voeren, zal jij overwinnen! Dat kan door verschillende strategieën worden bereikt: upgrade je schip naar een machtig schip, vecht voor een land, bouw een netwerk van assistenten op, ga op expedities, voldoe missies en nog veel meer.

Maar let op: je manoeuvres moeten zorgvuldig worden gepland, want een ronde kan eerder voorbij zijn dan je verwacht!

Dompel jezelf onder in een kleurrijke wereld vol avonturen en slimme kansen. Een nieuw en prachtig ontwerp van de meester van strategische expertspellen – Alexander Pfister. Klim aan boord en vaar naar Maracaibo!

Een unieke verhaalmodus: je kunt Maracaibo spelen als een campagne, waarbij je een spannend verhaal ervaart. Tijdens dat verhaal zorgen veranderingen voor een verrassend spelverloop!

39 Langmarkers
24 missietegels
4 Verhaaltegels
20 Senergiefiches
58 Dubloenen (geld)
13 Stadstegeld
23 Legacy-tegels
4 Overwinningsfisches
98 schijven
1 Speelbord
1 blauwe plasticzak
265 Kaarten
4 Overzichtskaarten
12 invloedmarkers
32 Werkers
4 Schepen
4 Overwinningspunten
4 Verkenners
12 Markers
4 Scheepstableaus

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!