Meadow

6 huurprijs

39,95

koop
10 jaar
1 - 4 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Meadow

10 jaar
1 - 4 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

39,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Jaar:
2021
Uitgever:
Rebel
BGG Beoordeling:
8.1
Bedenkers:
Klemens Kalicki
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

LET OP! Meadow bevat enveloppen met extra kaarten die op specifieke momenten geopend moeten worden. Deze mogen alleen geopend worden als je het spel hebt gekocht!!

Meadow is een boeiend verzamelspel met meer dan tweehonderd unieke kaarten met handgeschilderde aquarel illustraties. In het spel kruipen de spelers in de huid van ontdekkingsreizigers die strijden om de titel van meest bekwame natuurwaarnemer. Om te winnen, verzamelen ze kaarten met de meest waardevolle soorten, landschappen en ontdekkingen. Hun reis wordt geleid door passie, nieuwsgierigheid naar de wereld, een onderzoekende geest en een verlangen om de mysteries van de natuur te ontdekken. De competitie gaat verder bij het vreugdevuur waar de spelers racen om de doelen van hun avonturen te vervullen.

In dit middelzware bordspel voor 1-4 spelers, plaats je om beurten een padfiche op een van de twee borden. Door een speelfiguur op het hoofdbord te plaatsen, krijgt de speler kaarten, maar om ze uit te spelen moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Het uitspelen van een fiche op het vreugdevuur-bord activeert speciale acties (die helpen bij het uitvoeren van een gekozen strategie) en geeft de mogelijkheid om doelen te bereiken die extra punten opleveren. Gedurende het spel verzamelen de spelers kaarten in hun weide en omgeving. Aan het eind wint de speler met de meeste punten op de kaarten en op het vreugdevuur bord.

 

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!