Meeple Land

6 huurprijs

35,95

koop
10+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal de volgende dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop.
Wissen
Add to Wishlist

Meeple Land

10+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling de volgende dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop.
6 huurprijs

35,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands, Frans
Jaar:
2020
Uitgever:
Blue Orange
BGG Beoordeling:
7.2
Bedenkers:
Cyrille Allard, Frédéric Guérard
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Bouw het meest prestigieuze pretpark ooit! Koop de meest opwindende attracties, bied de beste diensten aan en verwelkom zoveel mogelijk bezoekers door bussen en reclame. Reageer op de behoeften van het publiek en het succes volgt! Zorg dat je geen enkele bezoeker verwaarloost, want ongelukkige bezoekers zullen je reputatie schaden.

Organiseer je park met nieuwe attracties en bied je bezoekers de beste diensten aan. Als bezoekers tevreden zijn, verdien je de meeste prestigepunten. Kies zorgvuldig je attracties en zorg ervoor dat de verschillende paden door je park geen doodlopende wegen worden, want net als ongelukkige bezoekers schaden die je goede reputatie. Aan het einde van het spel wordt je park geëvalueerd en wordt de speler met de meeste prestigepunten uitgeroepen tot winnaar.

4 individual Plot boards
1 Parking Lot board
4 Plot Extension tiles
4 extra Park Entrances
101 Attraction/Service tiles
17 Bus tiles
124 Visitor Meeples
1 Park Tickets token
1 Round marker
52 coins (33 $1, 19 $5)
4 Player Park
Entrances (2 pillars and 1 banner per player)
1 Scorecard notebook
Illustrated Rules

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!