Memorinth

3 huurprijs

16,95

koop
6+ jaar
2 - 4 spelers
20 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Memorinth

6+ jaar
2 - 4 spelers
20 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

16,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2020
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
6,1
Bedenkers:
Richi Haarhoff
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Hoe kom ik hier uit? In Memorinth moet je vertrouwen op de hulp van de sprookjesfiguren en je geheugen om als eerste uit het betoverde bos te komen. Je loopt door het bos waar de paden altijd veranderen door toedoen van je vrienden die hetzelfde plan als jij hebben…

Het is een prachtige lentedag – het ideale weer voor een wandeling in het bos! Je trekt je jas aan, doet je wandelschoenen aan en gaat de deur uit. De wind ruist door de bladeren en het zonlicht schijnt door de bomen. Er staat een zacht briesje en je ruikt de heerlijke geur van het bos. Verzonken in gedachten ga je de ene keer hierheen, dan weer daarheen, soms naar links, soms naar rechts… Opeens hoor je een ritselend geluid in de bosjes achter je. Voorzichtig doe je een paar passen richting het geluid en je ziet … een gans?! En hij praat met een goblin? Dan staan je vrienden ineens naast je in het bos… Ehm… Je besluit dat het misschien maar het beste is om zo snel mogelijk naar huis te gaan. Het lijkt erop dat er iets niet in orde is met dit bos… Maar wat is het snelste pad naar huis? Je hebt geluk: de sprookjesfiguren besluiten je te helpen. Je vrienden veranderen de route echter steeds in hún poging om zo snel mogelijk thuis te komen.

Met een beetje geluk en een goed geheugen ben jij de eerste die het lukt om uit dit doolhof te geraken!

35 grote speelkaarten
4 houten speelstukken
6 klavertjes vier
spelregels

SpellenBaas
Memorinth is uitdagend voor jong en oud. In de basis is het een kinderspel, een erg leuke manier om spelenderwijs je geheugen te trainen. Kijk je door de stijl van de sprookjesfiguren heen dan blijft er ook voor de volwassenen een leuk spel over. Daarom vinden wij dit een zeer geschikt spel voor de hele familie!
Lees de volledige recensie
BRDGMZ
Memorinth is echt een spel voor kinderen vanaf 6 jaar, speel je de varianten dan wordt het spel een stukje moeilijker en is het spel geschikt vanaf 8 jaar. Een potje Memorinth duurt ergens tussen de 5 en 15 minuten en is geschikt voor 2 tot 4 spelers. Het spel is goed met twee spelers te spelen, maar hoe meer spelers er meedoen hoe uitdagender het spel wordt. Speel je Memorinth als volwassenen met kinderen dan zal je merken dat het spel nog knap lastig is om te winnen, mijn ervaring is dat kinderen het spelletje heel goed door hebben en een veel beter geheugen hebben dan ik. Een goede oefening om tegen je verlies te kunnen zullen we maar zeggen.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!