Mysterium

6 huurprijs

36,95

koop
10+ jaar
2 - 7 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Mysterium

10+ jaar
2 - 7 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

36,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2016
Uitgever:
Libellud
BGG Beoordeling:
7,3
Bedenkers:
Oleksandr Nevskiy, Oleg Sidorenko
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Mysterium is een coöperatief bordspel voor 2-7 spelers. Eén speler kruipt in de huid van een geest die leeft in een mysterieus oud landhuis. De geest kan niet rusten totdat het mysterie rondom zijn dood is opgelost. Andere spelers zijn een groep van helderzienden die uitgenodigd zijn door de eigenaar van het landgoed om het mysterie van de plaats op te lossen.

De geest probeert te communiceren door visioenen te sturen naar de helderzienden die de gebeurtenissen van de fatale avond proberen te reconstrueren. Samenwerking en verstandig gokwerk zijn nodig om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Lukt het hen om het mysterie op te lossen? Dan kan de geest eindelijk rusten!

Een magische klok
Een zandloper
6 glazen bollen in verschillende kleuren
6 setjes van 6 helderziende fiches in eigen kleur
6 hoezen
6 tekens voor helderziendheidsniveau
1 personagevooruitgangsbord
1 plaatsvooruitgangsbord
1 voorwerpvooruitgangsbord
1 epiloogvooruitgangsbord
18 personagemediumkaarten
18 plaatsmediumkaarten
18 voorwerpmediumkaarten
18 personagegeestkaarten
18 plaatsgeestkaarten
18 voorwerpgeestkaarten
Een speelscherm
6 geestfiches
6 daderfiches
3 kraaien
84 visioenkaarten

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!