Nova Luna

4 huurprijs

25,95

koop
8+ jaar
1 - 4 spelers
40 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Nova Luna

8+ jaar
1 - 4 spelers
40 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

4 huurprijs

25,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7.4
Bedenkers:
Uwe Rosenberg, Corné van Moorsel
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

De maan heeft al eeuwen invloed op onze levens. Hij beïnvloedt de getijden en houdt mensen ‘s nachts wakker. De nieuwe maan is een symbool voor een nieuwe start; het is het ideale moment om aan iets nieuws te beginnen en om je toekomst te plannen. En daar draait alles om bij Nova Luna (Latijn voor nieuwe maan). In elke ronde van dit abstracte tegellegspel moet je opnieuw je toekomst plannen. Ontwikkel een nieuwe strategie om slim om te gaan met datgene wat het maanwiel je biedt. Kies verstandig!

Nova Luna is ook een geweldig spel in solovariant! Download hier het scoreformulier.

1 maanwiel
68 tegels (17 tegels in elk van de 4 kleuren)
1 maan
84 spelerschijven (21 schijven in elk van de 4 kleuren)
spelregels

BRDGMZ
Nova Luna is een abstract en uitdagend spel voor iedereen die van puzzelen houdt. Je probeert je tegels zo efficiënt mogelijk aan te leggen zodat je de meeste opdrachten weet te vervullen en je als eerste al je schijven kwijt bent. De vormgeving is mystiek en past goed bij de vibe van het spel. Daarnaast is Nova Luna ook nog eens snel te leren en te spelen door de eenvoudige spelregels. Wil je graag veel interactie met je medespelers dan is dit spel niets voor jou, je speelt namelijk vooral je eigen spel. Ook is Nova Luna iets minder geschikt voor families met (jonge) kinderen omdat het puzzelen voor (de meeste van) hen lastiger is en volwassenen daardoor een voordeel hebben. Maar houd je van puzzelen, tegels leggen en zoek je een spel dat je ook goed met z’n tweeën kan spelen, dan zit je met Nova Luna helemaal goed!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!