Onirim (Second Edition)

5 huurprijs

koop
8+ jaar
1 - 2 spelers
15 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
Wissen
Add to Wishlist

Onirim (Second Edition)

8+ jaar
1 - 2 spelers
15 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
5 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2014
Uitgever:
Z-Man Games
BGG Beoordeling:
7,1
Bedenkers:
Shadi Torbey
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , , ,

Je bent een Dreamwalker, verdwaald in een mysterieus labyrint en je moet de deuren van je huis ontdekken voordat je droomtijd opraakt – anders blijf je voor eeuwig gevangen!

Je kunt dwalen door de kamers van dromen, in de hoop dat het toeval de deuren zal onthullen, of je kunt blijven hangen in elk type kamer. In beide gevallen zul je te maken krijgen met de glibberige nachtmerries, die ronddwalen in de gangen van het labyrint.

Onirim is een solo / coöperatief kaartspel. Jij (en een partner als je wilt) moet(en samen) tegen het spel werken om de acht Deur-kaarten te verzamelen voordat het spel op is; je kunt die deurkaarten verkrijgen door kaarten van dezelfde kleur drie beurten achter elkaar te spelen, of door (onder specifieke omstandigheden) één van je krachtige sleutelkaarten te verwijderen. In beide gevallen zul je moeten beslissen over het beste gebruik van elke kaart in je hand en voorzichtig rond de nachtmerries spelen. Die kaarten zijn verborgen in het spel en zullen pijnlijke dilemma’s veroorzaken wanneer ze worden getrokken …

Zeven mini-uitbreidingen, alle op zichzelf staand en compatibel met elkaar, zijn opgenomen in de tweede editie van Onirim, inclusief deze drie die deel uitmaakten van de eerste editie van de game:

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!