Overbooked

5 huurprijs

29,95

koop
8+ jaar
1 - 4 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Overbooked

8+ jaar
1 - 4 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

29,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2018
Uitgever:
Jumbo
BGG Beoordeling:
7,1
Bedenkers:
Daryl Chow
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Welkom op de drukste luchthaven van ons land. Jij werkt bij de servicedesk en zorgt ervoor dat iedere passagier een stoel krijgt. Dat is nog een heel gepuzzel, want sommige passagiers willen bij het raam zitten en anderen reizen liever in een groep. Bovendien is het vliegtuig overboekt: er zijn meer passagiers dan stoelen…

Ben jij degene die de meeste passagiers tevredenstelt?

Alle passagiers willen de beste stoel in het vliegtuig bemachtigen. Ze hebben allemaal hun wensen en voorkeuren. Aan jou als servicedeskmedewerker de taak om zoveel mogelijk passagiers tevreden te houden. In dit puzzelspel is strategie van groot belang.

Een vertrekhal (het speelbord)
4 servicedesks
4 dubbelzijdige vliegtuigen
4 vliegtuigtrappen
4 checklists
150 passagiers in 5 verschillende kleuren
63 passagierskaarten
9 extra moeilijke passagierskaarten
15 eventkaarten
24 dinervouchers
1 verkeerstoren
1 scorespoor
8 blokjes in de 4 kleuren
1 winnaarsbadge
Spelregels

Uitbreiding
Among the Stars: The Ambassadors

SpellenBaas
Toen we Overbooked binnen kregen, gingen we ervan uit dat we een goed spel in handen hadden. Je wordt namelijk niet zomaar genomineerd voor de speelgoed van het jaar verkiezing. Maar weet het spel dan ook ons te overtuigen? Op die vraag kunnen we volmondig zeggen … JA!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!