Paleo

6 huurprijs

39.95

koop
10+ jaar
2 - 4 spelers
90 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Paleo

10+ jaar
2 - 4 spelers
90 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

39.95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2020
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
7,9
Bedenkers:
Peter Rustemeyer
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In het stenen tijdperk is het eten of gegeten worden. In het coöperatieve spel Paleo proberen jullie als volksstam samen te overleven en voortdurend te streven naar vooruitgang. Maar let op, overal dreigt gevaar: wilde dieren, stormen en andere volksstammen liggen op de loer. Zullen jullie slagen?
In Paleo speelt elke speler met een groep mensen uit de stam. Daartoe behoren onder andere stoere vrouwelijke krijgers, handige uitvindsters en waakzame verkenners. De spelers vormen samen een volksstam en proberen de omgeving te verkennen. Dat leidt tot telkens nieuwe avonturen. Die kunnen de spelers alleen overleven door goed samen te werken.
Elke speler krijgt een eigen stapel kaarten, die zowel de te verkennen omgeving als de daarvoor beschikbare tijd voorstellen. In Paleo draait alles om het ontdekken van nieuwe dingen en er staan de spelers dan ook voortdurend nieuwe uitdagingen te wachten!

Met tien verschillende modules die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, is geen enkel potje hetzelfde. Zullen jullie er in slagen om te overleven en de grotschildering af te maken om zo jullie stempel op de geschiedenis te drukken?

3 verschillende tableaus (basiskamp, wildernis, nacht)
20 voedsel grondstoffen
12 hout grondstoffen
8 steen grondstoffen
1 kerkhof
1 werkbank (losse stukken om in elkaar te zetten)
222 kaarten (losse modules)
48 gereedschapsfiches (fakkels, speerpunten, enzovoorts)
40 schadefiches
5 doodskopfiches
5 overwinningsfiches
2 dobbelstenen
Spelregels
Extra uitleg (boekje met levels en modules)

BRDGMZ
Paleo is een coöperatief en tactisch spel voor de hele familie. Samenwerken is een must om het spel te kunnen winnen. Door het spelen van kaarten en het uitvoeren van acties probeer je te overleven en tegelijkertijd overwinningspunten te verzamelen. Zorg er wel voor dat je elke nacht voldoende voedsel hebt en ontwikkel je vaardigheden zodat je gevaren kunt afwenden, want verlies je te veel van je mensen, dan hebben jullie het spel verloren. Het spel bevat voldoende verschillende kaarten en doelstellingen om nog heel lang interessant en uitdagend te blijven, daarnaast kun je de moeilijkheidsgraad aanpassen als het spel te moeilijk of juist te makkelijk voor je is. Voor die hard Gloomhaven spelers biedt dit spel te weinig uitdaging. Maar ben jij op zoek naar een uitdagend spel voor de hele familie (of vriendengroep), waarin het draait om overleven en samenwerken voor jullie een vanzelfsprekendheid is, haal dan zeker Paleo in huis!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!