Pandemie: In het Lab

6 huurprijs

koop
10+ jaar
1 - 6 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Pandemie: In het Lab

10+ jaar
1 - 6 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2016
Uitgever:
Z-Man Games
BGG Beoordeling:
7.9
Bedenkers:
Matt Leacock, Thomas Lehmann
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Achter de gesloten deuren van het laboratorium zijn wetenschappers verwikkeld in een race tegen de klok met het bepalen van ziektesequenties en het testen van medicijnen om de mensheid te redden. Speel Pandemic op een geheel nieuwe manier door middel van de Lab-uitdaging, 4 nieuwe karakters, 3 nieuwe gebeurtenissen, Extreem Gevaarlijke Ziekte-effecten, een nieuw Mutatiescenario en regels voor solo- en teamspellen.

Pandemic In Het Lab is een nieuwe Nederlandstalige uitbreiding voor het bordspel Pandemic of Pandemie. Pandemic is vereist om deze uitbreiding te kunnen spelen.

1 Speelbord 4 Karakterkaarten 4 Pionnen 3 Nieuwe Gebeurteniskaarten 5 Medicijnflacons 14 Sequentiekaarten 5 Lab Referentiekaarten 2 Herziene Karakterkaarten 12 Ziektestenen 2 Mutatiekaarten 2 Extreem Gevaarlijke Ziekte Epidemiekaarten 1 CDC Kaart 3 Teamonderzoeksstations 8 Doelkaarten 10 Bonuskaarten 14 Beloningsfiches

Basisspel: Pandemic Basisspel Variant: Pandemic: Rapid Response Pandemic: Rising Tide Collector’s Editie Pandemic: The Cure

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!