Pandemie: Rapid Response

5 huurprijs

29,95

koop
10+ jaar
2 - 4 spelers
20 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Pandemie: Rapid Response

10+ jaar
2 - 4 spelers
20 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

29,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
Z-Man Games
BGG Beoordeling:
6.8
Bedenkers:
Kane Klenko
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

De wereld is getroffen door een ramp: de mensheid heeft jullie hulp nodig!
Pandemic: Rapid Response is een spannend, coöperatief, real-time dobbelspel waarin je zo snel mogelijk levensreddende middelen dient te leveren aan noodlijdende steden over de hele wereld.
Nieuwe rampen blijven zich voordoen terwijl de timer loopt, dus jij en je team moeten snel en gecoördineerd samenwerken om je missie te volbrengen.

Spelers vormen een eliteteam van doktoren en specialisten die in een speciaal uitgerust vliegtuig voedsel, water, vaccins en andere hulpmiddelen voorbereiden tijdens de vlucht.
Hierdoor zijn ze in staat zijn om snel adequate eerste hulp te bieden. Als jij en je team deze hulpmiddelen op tijd weten te leveren, dan is je missie geslaagd!

24 Dobbelstenen (6 Stuks In 4 Kleuren)
4 Pionnen (1 Per Kleur)
20 Voorraadkratten (4 Stuks In 5 Kleuren)
1 Vliegtuig
24 Stadkaarten
7 Karakterkaarten
4 Overzichtskaarten
15 Crisiskaarten
1 Spelbord
1 Zandloper (2 Minuten)
9 Tijdfiches
1 Afvalfiche
1 Spelregels

Basisspel:
Pandemic

Basisspel Variant:
Pandemic: Rising Tide Collector’s Editie
Pandemic: The Cure

Uitbreiding:
Pandemic: In het Lab

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!