Pandemie

5 huurprijs

32,95

koop
10+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Pandemie

10+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

32,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Jaar:
2018
Uitgever:
Z-Man Games
BGG Beoordeling:
7.6
Bedenkers:
Matt Leacock
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

De wereld is in de greep van een aantal dodelijke virussen. Ze grijpen om zich heen en eisen steeds meer mensenlevens op. Ben jij de held waar de mensheid naar op zoek is? Heb jij altijd al de wereld willen redden van een pandemie? Dit is je kans!

In Pandemic strijdt je samen met je medespelers (het zogezegde ‘eliteteam’) tegen de uitbraak van verschillende zeer besmettelijke infecties. Lukt het jouw team om voor elke ziekte een medicijn te ontwikkelen, de ziekte uit te bannen en hiermee de mensheid te redden van de ondergang? Pandemic is een coöperatief spel waarbij je het opneemt tegen één van de grootste tegenstanders van de mens. Het is een spel waarbij je gezamenlijk wint of verliest. Je moet goed samenwerken, vooruit denken en verstandige keuzes maken. Kun jij de mensheid redden?

1 Speelbord 7 Karakterkaarten 7 Pionnen 6 Onderzoeksstations 5 Houten markers 59 Spelerkaarten (48 stadkaarten, 5 Epedemiekaarten, 5 Gebeurteniskaarten) 4 Overzichtskaarten 48 Infectiekaarten 96 Ziektestenen (24 per kleur) 4 Medicijnmarkers 1 Uitbraakmarker 1 Infectiegraadmarker 1 Spelregels

Basisspel Variant: Pandemic: Rapid Response Pandemic: Rising Tide Collector’s Editie Pandemic: The Cure Uitbreiding: Pandemic: In het Lab

Spellenwijs
Pandemic is een spannend, uitdagend en strak coöperatief bordspel. Een betere binnen het genre. Ik heb niet veel op het spel aan te merken. Zo simpel is het. Maar of jullie (ja, want je speelt het als team) het leuk vinden? Dat hangt ervan af of jullie op analytisch vlak aan elkaar gewaagd zijn of anders elkaar de ruimte durven geven om beslissingen te maken. Is dat het geval? Dan zit je goed. Zo niet? Dan denk ik oprecht dat Pandemic niet geschikt is voor jullie….
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!