Patchwork

3 huurprijs

17,95

koop
6+ jaar
2 - 2 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Patchwork

6+ jaar
2 - 2 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

17,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2014
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
7,7
Bedenkers:
Uwe Rosenberg
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die het in knopen genereert. Uiteindelijk krijg je namelijk zoveel punten als het aantal knopen dat je hebt minus tweemaal de onbebouwde velden op je speelbord. Bouw je als eerste een deken van 7 x 7, dan scoor je bonuspunten!

In Patchwork zijn jullie niet persé afwisselend aan de beurt. Wie in tijd achterloopt, is zolang aan de beurt tot zijn tijdsteen de ander heeft ingehaald. Dit kan leiden tot interessante dilemma’s. Omdat de lapjes altijd in een andere volgorde om het speelbord liggen, is geen spel gelijk.

Door de eenvoudige spelregels in combinatie met tactische uitdaging is Patchwork leuk voor iedereen!!

1 gemeenschappelijk tijdspoor.
2 dekentableaus.
1 neutrale pion.
2 tijdstenen.
5 stukjes leer.
1 bonustegel.
50 knopen.
33 lapjes.

SpellenBaas
We dachten dat Patchwork oubollig en saai was, maar dat heeft het tegendeel bewezen. Het is één van onze favoriete 2 speler spellen. Patchwork komt minimaal één keer per week op tafel en het verveeld nooit omdat elk spel weer anders is. Je hebt een tactiek nodig en het is belangrijk dat je ook vooruit kijkt op welk lapje de tegenstander kan pakken als jij een bepaald lapje koopt.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!